1

Типируем моего друга.
Изначально его все типили в гама\напа. В экстраверсии никто никогда не сомневался.
Фото тут: http://yell.io.com.ua/album12732

Дневник - тут: http://www.journals.ru/journals.php?userid=19655

Личность очень экспрессивнаят и непосредственная, по психейоге без сомнений оттипирован в ЭФВЛ.
Сам заводил тему о своём типировании на Оргиях, но она почему-то не вызвала интереса у типировщиков.

Поэт, музыкант. По образованию - программист, работает в геймдевелопменте сценаристом default/smile

Среди друзей нарицательной стала его манера, приходя в гости, осуществлять набеги на холодильник хозяев default/smile

Любит изобразить "брутального мена", хотя на самом деле человек очень добрый, любит детей.
Обладает талантом договориться с кем угодно о чём угодно.
Любимый способ хвастаться - нытьё.

Вот так он звучал в 19: http://yell.org.ua/file/r.mp3 default/smile

2

закрыт дневник для просмотра.

3

Conway пишет:

закрыт дневник для просмотра.

ух ты! а я не знала.

тогда сейчас пару его "художеств" вытяну - он никогда не против.

4

уже из твоего описания видно что дюм

5

http://www.journals.ru/attach/197/19655/506550_s.jpg - скан газеты г.Казатин Винницкой обл., где Джонни с группой принимали участие в рок-концерте

6

религиометр...
Иудаизм: 48%
Буддизм: 53%
Агностицизм: 21%
Атеизм: 5%
Сатанизм: 25%
Ислам: 50%
Язычество: 36%
Индуизм: 41%
Христианство: 91%

7

3 ВЕЩИ, КОТОРЫЕ МНЕ НЕПОНЯТНЫ:
- так есть на самом деле НЛО или нет?
- фильмы Линча
- некоторые из собственных мыслей

3 ВЕЩИ, КОТОРЫЕ МЕНЯ ПУГАЮТ:
- смерть в любых её проявлениях
- неизвесность
- отсутствие денег на покупку жилья

3 ВЕЩИ, КОТОРЫМ БЫ МНЕ ХОТЕЛОСЬ НАУЧИТЬСЯ:
- плавать
- хорошо овладеть английским
- выучиться на режиссёра-постановщика

3 ВЕЩИ, КОТОРЫЕ НА МНЕ СЕЙЧАС НАДЕТЫ:
- берцы Steel Toe
- синяя клетчатая джинсовая рубашка вместо верхней одежды
- наушники Koss

3 ВЕЩИ, ЛЕЖАЩИЕ НА МОЁМ СТОЛЕ:
- сигареты "Союз-Аполлон" (подарочные)
- использованный ваучер пополнения счёта
- огромный красный карандаш, размером с палку колбасы

3 ПЛЮСА МОЕГО ХАРАКТЕРА:
- добрый
- отходчивый
- щедрый

3 МИНУСА МОЕГО ХАРАКТЕРА:
- вспыльчивый
- обидчивый
- параноик

3 ВЕЩИ, КОТОРЫЕ Я ДЕЛАЮ ЧАЩЕ ВСЕГО:
- курю
- матерюсь
- смотрю на небо

3 МЕСТА, КУДА Я ХОЧУ ПОПАСТЬ:
- ежегодный G.C. в Лейпциге
- муз. фестиваль "Тарас Бульба" в роли победителя
- на палубе большого океанского лайнера в открытом море в сильный шторм

3 ИМЕНИ, КОТОРЫЕ Я ИСПОЛЬЗУЮ:
- John
- Indifferent
- буся

8

ёлка, ты жжошь нереально. 8))) ты сама видела картинку, которую разместила? этот прямоугольничек 2х3 с черно-белым сканом, абсолютно неразборчивым? ага? *))

9

...вчорашній вірш...
...тимчасово без назви...

Без ножа крає спогадом серце
І примушує крикнути в світ
До сльози лише доторкнеться
Гірко спотворений цей краєвид

Адже в смутку немає покори.
А самотність не знає жалю
Наче камінь злітаючи вгору
Підливаєш води до вогню

І безсиліють вітру пориви
Заплута`вши у чорних гілках
Опускаються руки від гніву,
І мовчання лунає в словах.

Розітне небосхил біла криця
Затрясеться від гуркоту ліс
Ти мабуть зовсі`м натомився
З перекошених злістю мармиз

Сном заповниться пустка мовчання
Вранішній холод зігріє твій страх
Знову біль – немовби в останнє -
Пролуна, диким криком в устах

(с) 2/04/2006

10

...книжное...
Первая часть трилогии "Завтра война" попалась мне в руки чисто случайно - она стояла первой в ряду карманных книг на фантастическую тематику, и моё обострившееся желание читать купило эту книгу.

С первых строк я понял, что в лице меня книга нашла благодарного читателя. И не за счёт какиой-то идейности или черезмерной интересности мира. нет. не этим взяла она меня. А качественным и приятным свойством, которое есть далеко не у каждой книги: выстраивать визуальные образы в голове.

Книга не читается, книга "смотрится" как захватывающее кино, с качественными спецэффектами и добротной картинкой. Да и интрига весьма захватывающая.

Книга пока что лидирует в рейтинге прочитанных мною за последние пол года. С нетерпением жду третью часть.

Current music: ...перфоратор...
Стан душі: ...тошнит...

11

...навіяло...
Безсилий погляд, що відверне спокій,
розгорне трепетно папір,
Напише кілька слів і ноти.
І зазвучить у світовий ефір...

І крейдою на склі малює,
Рвучи свідомість на шматки.
І вітер зміни більш не дує,
Замерзнувши у щасті навіки...

9/III/2006

12

да, дюм похоже.

13

А чи найважливіше? (невеличка притча)
Крізь прочинене вікно до кімнати із білими стінами вривався літній вітер. Вечоріло, тому він дихав прохолодою і втомою, яка накопичилася за день... навіть подих цей був якимось втомленим... У кімнаті сиділо троє – в різних позах, у різних місцях... зовсім різні, але щось незриме їх поєднувало... таке, що не можна передати словами, але можна відчути... а точніше Почути... У кімнаті було тихо. На стільки тихо, наскільки це можливо собі уявити. Всі троє мовчати, один заглибившись у газету, інший у свої власні думки...
Він лежав на ліжку, закинувши руки за голову і дуже уважно спостерігав за мухою, яка вовтузилася на стелі... Здавалося, що нічого у цьому світі немає важливішого за ту муху... Хвилинами наповнювалися години, години наповнювали вечір а він і далі лежав і дивився у стелю, аж доки ніч не заховала останні промені світла. А потім... потім він повернувся обличчям до подушки і заридав... не заплакав, а голосно, схлипуючи заридав... Але ніхто... ніхто у цій кімнаті не звернув на це уваги... бо... не чув... зовні здорові, міцні чоловіки лежали, безпорадні наче діти і думали кожен про своє. А він... він жив звуками, він ними живився і ніяк не міг уявити своє життя у тиші... З грудей виривався крик, але тиша наче гідравлічний прес повільно знищувала мозок... знищувала все, що у ньому лишилося з минулого життя... вона забирала найважливіше – звуки, вона стирала мелодії і акорди... не лишаючи нічого окрім самої себе... Лишалася єдина думка, яка наче загнаний звір билася об стіни реальності і волала „Чому?!” „Чому!!!!????”. Від цього крику він прокинувся, схопившись на ліжку, вкритий крижаним потом. У кімнаті було тихо, але НЕ ТАК. Це була майже та сама кімната, але якась не така... Звичних сусідів не було на своїх місцях, а ліжка, на яких вони мали б лежати – були старанно застелені, а подушки підбиті. Вітер тривожив штору на вікні, вже звична муха повзала по стелі і інколи робила своє противне „дззз”... СТОП! Муха... Шелест листя??!! „Я ЧУЮ!” Невже... невже це був просто сон? Слава Богу! Це був лише сон. Але тоді... тоді чому я досі у лікарні?
Він почав озиратися... погляд зупинився на правій руці... точніше на тому місці, де вона мала би бути... Шмат вати, невміло прибинтований – от і все, що там було... А де рука? Мозок скажено працював намагаючись згадати чому немає руки? Може її ніколи не було? Була... інакше як би він міг закінчити музичну школу, і згодом стільки років грати на гітарі, у гурті, писати музику? ЯК? ДЕ? ЧОМУ? Знову це кляте чому... це неможливо було витерпіти, він рвучко піднявся з ліжка і підійшов до вікна. Ні... рука є... просто це все мені ввижається... Ось зараз він відчуває, як пальці стискаються у кулак. Погляд – ні... все без змін... шмат вати і бинт... За вікном ранок гасив зорі, а десь далеко-далеко на сході палало криваво-червоним... Подивившись вниз він зрозумів, що самогубство не лише не буде виходом, але і не можливе за даних умов. Внизу перешіптувалися квіти, маже дотягуючись до його підвіконня...
Намацавши у нагрудній кишені цигарки та запальничку він закурив, прямо тут, у палаті, незважаючи на існуючі заборони, на лікарів, медсестер... Закурив, заплакав, а потім – закричав! Так закричав, як ніхто і ніколи цього не робив... Кричав, наче легені не мали меж... Тут гримнули двері у палату, зайшла сестра... „Ну чого? Чого ти кричиш? Заспокойся! Все гаразд! Все, чуєш! Все абсолютно добре!!!” Добре? Ти мене бачиш?? Ти мене бачиш, я тебе питаю? Якщо це – добре, то скажи мені дурному – що тоді погано???
...
- Прокинься! Прокидайся! Ну!! Ти чого???
- ???
- Ти сильно крутився, майже зіштовхнув мене з ліжка, а потім почав несамовито кричати, так наче тебе уві сні ріжуть...
- Я кричав? Уві сні? Це все було не насправді?
- Що? Ну що було не насправді? Ти пізно ліг, втомлений, от тобі і наснилося страхіття...
- Це був сон? – він рвучко глянув на праву руку – вона була на місці, нікуди не зникала і не збиралася зникати... Він чув.
- Я чую, і рука... ой, як затерпла рука, я майже не можу нею поворухнути.
- Звичайно не можеш, ти її відлежав! Дурненький... Іди до мене, я тебе заспокою...

14

...українофобія...
Чому ми боїмося власного коріння, власної історії, власної культури? Таке враження, що будь-яке національне усвідомлення є, щонайменше, проявом радикального націоналізму. Невже так важко знати мову тієї країни, у якій народився, живеш і народиш власних дітей? Невже не жахає те, що культуру, яку вбивали різними методами протягом багатьох віків і не вбили, можна поховати під купою бруду, який ми самі ллємо на власну мову і на власну культуру? Ніколи не повірю в те, що українську важно розуміти російськомовному населенню, що важко вивчити хоча б основу цієї мови. Чому ми боїмося запитати на вулиці „котра година”, чи гучно вигукнути на всю маршрутку „на наступній зупинці, будь ласка”. Ні, ми гукаємо „на астановке” і запитуємо „сколько время”... Взяти хоча б автентичний український одяг? Скільки людей ходить у вишиванках? Одиниці... і то не завжди... А скільки радості і добра у звичайній, найпростішій вишивці, десь на комірці сорочки і як багато це означало б для нас самих!..
А чи багато знаємо народних пісень? Колядок?
А українські обряди? Ми дозволили атрофуватися всьому, до чого могли дотягтися... сплюндрували самі себе... і продовжуємо плюндрувати власну країну...
Ми не будемо народом доти, доки не буде єдиної мови. Ми не будемо державою без національної культури... І що б там не було, якими б політичними негараздами не була поділена країна – вона не має ділитися на україномовних і російськомовних, на русофобів і українофобів... але це є... і це буде... і варіанти два... із щитом або на щиті...
Особисто я прагну до першого варіанту – зі щитом... на якому чітко було б написано – „Я – УКРАЇНЕЦЬ”

15

...присвячуєтсья нічній кухні, цигаркам та каві...
Коли слова вже не потрібні,
Коли стає порожнім звук -
Засіють небо зорі дрібно.
А місяць - сон відпустить з рук...

Фантом вогню зігріє вечір,
А диму ковдра - вкриє час.
І світла зникне недоречність.
Пульсує серце... раз у раз...

Лиш зашумить водою вічність -
У гості - спокій завіта.
Примари знакнуть потойбічні...
І дума прийде... непроста...

Та криком у порожніх стінах,
Луною між холодних скель -
Душа - до віри, вгору лине!
...і виривається з грудей...

(с) 15/XI/2005

16

20 фактов о музыке...
очень точно выбрана тема, так как я аудиал... и живу звуками

Пазитифф:
1)Если лирика - то со смыслом
2)Если инструмент – то только настроенный
3)Если тяжелая музыка – то только под настроение
4)Если блюз - то только под секс
5)Если классика то только в наушниках – она слишком интимна
6)Если громко слушать – то только жизнеутверждающую музыку
7)Если скрипка или флейта – то только живая
8)Если петь – то исключительно громко
9)Если хор – то только церковный
10)Если слушать - то не отвлекаясь

Негатифф:
11)не люблю когда громко разговаривают или щёлкают ногтями или когда плямкают при поцелуе.
12)не люблю когда нарушают воцарившуюся тишину
13)не люблю когда музыка мешает общаться
14)не люблю тривиальную музыку, даже если она тяжелая
15)не люблю танцевальную музыку (любую. наверное потому что не танцую)
16)не люблю когда в транспорте или машине играет музыка. любая.
17)не люблю курить и/или читать под музыку
18)не люблю непрофессионалов (себя, как музыканта, в том числе)
19)не люблю когда пытаются навязывать мне СВОЮ музыку
20)не люблю оперу, потому что не воспринимаю большинство типов вокала

17

...и сегодня опять, и вчера, и ещё несколькими ночами ранее - мне снятся странные сны. причём их сути я толком вспомнить не могу main-line сюжета - игра словами... да, да. именно - построение серьезных фраз и речевых оборотов (в стиле "иллюстрацией фригидности общества является производная от суммы денег, которые это самое общество добровольно передаёт неработоспособной части населения, стоящей на паперти" - единственная фраза которую я запомнил), и, что самое главное - искользование слов не по их прямому назначению. Я не знаю как это описать, если попытаться привести какой-то пример - получится приблизительно следующее:

До обработки: Человек человеку - волк
После обработки: Мы - кегли, и одновременно шар.

Такие-вот сны...

18

...Нічне марево. Присвята поету...
Самотність і печаль - дві подруги натхнення.
Здіймаючи із нетрів душ жалі,
Б"ючися об холодні мури сьогодення -
Тендітний спокій розтинають на малі,
Дрібні шматочки того, що лишилось
Від зламаного часом, світом і людьми
Маленького, тендітного проміння
Звичайних слів: "люблю, прости..."

Пробач за те, що не зумів я,
Навчившись створювать дива
Вкладати свої муки у руків"я
Меча, що розтина мої слова
На безліч нот, що губляться у шумі,
Немов би ображаючись на біль,
Якого завдала сліпа байдужість,
Знущаючись над марністю зусиль...

6/IX/2005.

19

да уж, всяко ни на напа, ни на гама не похож. дюмом вполне может быть.

20

...прислухайся...
Прислухайся - пульсує кров
Стрілою мчить вона по тілу
До серця і від серця, знов і знов
Вона дарує тобі сили.

Не можеш стриматись - кипить
І птахом в скронях вона б"ється.
Та це минає і за мить -
Твій спокій у думки вернеться.

І все життя - постійний рух,
Минають злети і падіння.